Mijn favorieten

Verkoopplannen?

Uw huis te koop zetten, dat is meer dan een ´te koop bord´ in de tuin plaatsen. Of uw woning “even” op internet publiceren; er komt echt meer bij kijken.
 
Belangrijke vragen zijn:
 
Welke vraagprijs is realistisch in deze tijd?
Hoe zorgt u er voor dat u zo veel mogelijk kijkers krijgt?
Hoe gaat u om met een bod op uw woning?
Hoe zit het precies met de koopovereenkomst, ontbindende voorwaarden en dergelijke?
 
Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste antwoorden.

Dankzij onze uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring kennen wij de klappen van de zweep. Uw huis verkopen doet u niet dagelijks. Een goede makelaar - taxateur inschakelen is daarom belangrijk. Zonder schroom, kunnen wij ons experts in ons vak noemen. Cees Kole Makelaars - Taxateurs is sterk regionaal verankerd; we weten de weg in de provincie Zeeland en volgen de vastgoedontwikkelingen daarbinnen op de voet. Dit stelt ons in staat een realistisch advies uit te brengen over de vraagprijs en de te verwachten duur van de verkoopperiode.

Onze medewerkers worden steeds bijgeschoold zodat zij altijd beschikken over de meest actuele vakkennis. De verkoop van uw woning is daarom bij ons in goede handen. Wij gaan voor tevreden klanten en streven er voortdurend naar onze dienstverlening nog beter op hun wensen af te stemmen. Wij hebben een scherp luisterend oor en onze dienstverlening is energiek en slagvaaardig.