Mijn favorieten

Huis verkopen in 4 stappen

Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
Kiest u voor Cees Kole Makelaars – Taxateurs dan worden allereerst uw wensen in kaart gebracht, er worden duidelijke afspraken gemaakt en het verkooptraject wordt stap voor stap uitgelegd. Zo weet u wat wij voor u gaan doen. Naast transparante informatie kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding: u heeft altijd een aanspreekpunt en kunt altijd vragen stellen. Uw woning wordt uitvoerig geïnventariseerd in deze fase. De uitspraak “een goede voorbereiding is het halve werk”, geldt zeker voor onze werkwijze. Hierbij worden, indien noodzakelijk, o.a. een kadastraal -, bodemonderzoek en bouwtechnokeuring uitgevoerd. Zo komt u, net als de koper van uw woning, niet voor onaangename verrassingen te staan. Kortom: Verwachtingen bespreken, heldere afspraken maken en een optimale inventarisatie maken van het object.

Fase 2: Presentatie & prijs

Voordat uw woning aan de markt gepresenteerd wordt, adviseren wij u graag over de beste verkoopstrategie. De strategie wordt bepaald aan de hand van de vastgestelde vraagprijs van uw huis. Een goede en opvallende presentatie van uw huis kan hierbij niet ontbreken. U krijgt standaard een professioneel presentatiepakket aangeboden. Hierdoor kunt u uw woning optimaal presenteren en de juiste kopers aantrekken.

Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
Wij richten ons op het aantrekken van serieuze kopers en maken bezichtigingafspraken met hen. Bij een bezichtiging is een eerste indruk snel gevormd. Na de bezichtiging informeren wij u bijvoorbeeld telefonisch of per e-mail en wij houden u via uw eigen digitale klantendossier op de hoogte. Dankzij een gedegen vooronderzoek is precies duidelijk wat uw huis waard is. Door een realistische kijk op de vraagprijs en een rationele benadering op de onderhandelingen weten wij het beste uit de onderhandelingen te halen. Vanzelfsprekend worden de onderhandelingsgesprekken altijd in overleg met u als verkoper gevoerd.

Fase 4: Overdracht na de verkoop

Als uw woning is verkocht zorgen wij voor een correcte en vlotte afhandeling, zodat de oplevering, overdracht en juridische afhandeling optimaal verlopen. Wij zijn pas tevreden over de verkoop als u ook tevreden bent. Daarmee staan wij ook na de verkoop van uw woning en eventueel de aankoop van de nieuwe woning voor u klaar.


Wij geloven in duidelijke afspraken en heldere communicatie. Uw huis verkopen gaan we samen doen. Samen kiezen we een strategie en maken we afspraken over de werkwijze en de kosten. Deze afspraken leggen we vast. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn en voorkomen we een hoop misverstanden.