Mijn favorieten

Over ons

Cees Kole Makelaars – Taxateurs is een sterke organisatie die met beide benen stevig op de grond staat. Niet voor niets beschikt ons kantoor over ruim 30 jaar ervaring op alle raakvlakken van het onroerend goed! We zijn actief en hechten veel waarde aan korte lijnen met onze klanten. Wij stellen ons ten doel om u op een zo transparant mogelijke manier van dienst te zijn rondom de koop, verkoop en taxaties van onroerend goed. Vertrouwen en integriteit zijn onze kernbegrippen die we hoog in het vaandel hebben staan. U als klant dient centraal te staan in onze dienstverlening.


Daarom! Cees Kole Makelaars – Taxateurs in Kapelle

Full Service NVM kantoor, we begeleiden u van A tot Z! Een makelaar die aangesloten is bij de grootste branchevereniging van Nederland is een makelaar die gegarandeerd gecertificeerd en gediplomeerd is.
We hebben een prominente plaatsing op de internetsites Funda, Huislijn en ceeskole.nl.
Staat uw woning bij ons in de verkoop? Dan kunt u via onze website 24 uur per dag inloggen in uw eigen KlantenIntranet. Daar kunt u het gehele verkoopproces van A tot Z volgen op de momenten dat het u uitkomt.
We beschikken over een uitgebreid zoekersbestand. Doordat wij een kosteloze zoekservice aanbieden weten wij van veel woningzoekende wat ze precies zoeken. Daardoor wordt het maken van de match gemakkelijker. De uitwisseling met NVM collega’s maakt het mogelijk om kopers en verkopers makkelijker bij elkaar te brengen.
Etalage op goede locatie in het centrum van Kapelle.
HelpMee tool voor uw social network voor onze verkopers. Binnen enkele minuten benut u de kracht van uw eigen sociale netwerken via Facebook, Twitter en LinkedIn.
Uitgebreide marketing mogelijkheden die we samen met verkopers afstemmen. Denk aan slimme mediaplanning in relatie tot sociale media, diverse mogelijkheden met film, professionele fotografie, luchtfotografie enzovoort

 

     
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Cees Kole Makelaars - Taxateurs

Kapelle

Weststraat 1
4421 AC Kapelle
0113 34 26 14
KvK nummer: 22028850
BTW nummer: NL 034069288BO1