Mijn favorieten

Verkoop

Of je nu je woning of bedrijfspand wilt verkopen; u heeft belang bij een vlot verloop van de verkoopprocedure, goed resultaat, deskundige adviezen en optimale service. Omdat dit voor de meeste mensen geen dagelijkse routine is en wij exact weten wat er bij een verkoop komt kijken, kan Cees Kole Makelaars-Taxateurs  u hiermee op deskundige wijze begeleiden.
 
Tijdens een kennismakingsgesprek horen wij graag wat u belangrijk vindt. Wij denken graag met u mee over de beste wijze van verkoop. Wij zoeken met u naar de perfecte combinatie tussen uw wensen en ideeën en onze objectieve mening en marktkennis. Wij combineren bestaande communicatiemiddelen met moderne verkooptechnieken via de sociale media.
 


Er is de laatste decennia ontzettend veel veranderd. Vooral op het gebied van promotie. In 2001 ging Funda van start met het aanbod van de NVM makelaars. Sinds 2008 staat het gehele woning aanbod op Funda. Hoe zorg je dat jouw huis er nog uit springt? Kijk, dat is onze taak! Omdat wij altijd bezig zijn met verbeteringen en sociale media niet meer weg te denken is, voelen wij ons met online promotie helemaal in ons element.
 
Dit lijkt allemaal ontzettend hip maar wees gerust, we blijven met beide voetjes op de grond. Want als je huizen wilt verkopen, kun je de traditionele media niet links laten liggen. Funda, Huislijn en natuurlijk onze eigen website www.ceeskole.nl spelen net zo goed een belangrijke rol. Verder gebruiken we duidelijke makelaarsborden en hebben we professioneel gedrukte documentatie. Plus een goedgevulde etalage op een levendige locatie aan het Kerkplein in Kapelle. Veel huizenzoekers gaan nog gewoon te voet op pad om Kapelle en het huizenaanbod te ontdekken. Ook dan kunnen ze ons (en jouw!) aanbod niet missen.
 
Een gratis waarde-indicatie:
Om de vraagprijs en verwachte opbrengst van het te verkopen object vast te stellen en onze werkwijze aan u toe te lichten komt onze makelaar graag bij u langs voor een vrijblijvende waarde-indicatie.
 

Verkopen in 4 stappen
Voorbereiding & onderzoek
Uw wensen worden in kaart gebracht, er worden duidelijke afspraken gemaakt en het verkooptraject wordt stap voor stap uitgelegd. Naast transparante informatie kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding. In deze fase wordt uw woning uitvoerig geïnventariseerd, de uitspraak “een goede voorbereiding is het halve werk” geldt zeker voor onze werkwijze.
 
Prijs & presentatie
Voordat uw woning op de markt gepresenteerd wordt, adviseren wij u graag over de beste verkoopstrategie. De strategie wordt bepaald aan de hand van de vastgestelde vraagprijs van uw woning. Een goede en opvallende presentatie van uw woning kan hierbij niet ontbreken, daarom stellen wij speciaal voor uw woning een promotieplan en mediaplan op.
 
Bezichtiging & onderhandelen
Wij richten ons op het aantrekken van serieuze kopers. Bij bezichtigingen is een eerste indruk snel gevormd. Direct na de bezichtiging informeren wij u en houden wij u via uw online dossier op de hoogte. Door een realistische kijk op de vraagprijs en een rationele benadering weten wij het beste uit de onderhandelingen te halen. Vanzelfsprekend worden de onderhandelingsgesprekken altijd in overleg met u als verkoper gevoerd.
 
Overdracht na de verkoop
Wanneer uw woning is verkocht zorgen wij voor een correcte en vlotte afhandeling, zodat de levering, overdracht en juridische afhandeling optimaal kan verlopen. Wij zijn pas tevreden over de verkoop als u ook tevreden bent!
Daarom staan wij ook na de verkoop van uw woning graag voor u klaar bij de aankoop van uw nieuwe woning!
 
 
Heeft u vragen over de verkoop van uw pand of wilt u een afspraak maken met onze makelaar?
Bel ons op (0113) 34 26 14 of stuur een mail naar info@ceeskole.nl

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring