Mijn favorieten

Aankoop

Een huis kopen? De aankoopmakelaar verdedigt jouw belang!
 
Als je een woning wilt kopen, kom je veel makelaars tegen. Telkens als je een huis bezichtigd is daar de makelaar van de verkopende partij. Wij weten precies hoe het werkt, want ook wij zijn als makelaar vaak in dienst van de verkoper. Dat betekent dat we ook heel goed in staat zijn om het belang van de koper te dienen. Als jij een woning zoekt, kunnen we je helpen bij je zoektocht, je begeleiden bij bezichtigingen en uiteindelijk ook in jouw naam de onderhandelingen voeren en je helpen bij het sluiten van de transactie.
 
De eerste bezichtiging wordt over het algemeen zonder makelaar gedaan. Als je zeker weet: dit zou wel eens mijn nieuwe huis kunnen zijn, roep je ons erbij. Vanaf de tweede bezichtiging tot aan de overdracht bij de notaris staan we aan je zijde. We doen actief onderzoek naar de woning en de juridische en bouwtechnische haken en ogen. Als gecertificeerd taxateur kunnen we natuurlijk ook een objectieve beoordeling maken van de prijs, wat zorgt voor een stevige basis bij het voeren van de onderhandelingen.
 
We helpen je graag! Neem contact op voor een eerste kennismaking en wellicht helpen wij jou bij de aankoop van je droomhuis.