Mijn favorieten

Woning kopen?

“Een woning kopen doet u niet iedere dag” mag dan een kreet zijn die makelaars gemakkelijk in de mond nemen, de achterliggende gedachte is geheel terecht: de weg naar het kopen van een huis kan vol valkuilen zitten die u met behulp van een goede makelaar kunt omzeilen. Tijdens het bewandelen van het aankooptraject kunnen wij u op verschillende manieren behulpzaam zijn. Misschien gaat u het liefste zelf op zoek naar de juiste woning. Wij kunnen u dat echter ook uit handen nemen en u tussentijds op de hoogte houden van de vorderingen. Tevens bieden wij u graag de nodige ondersteuning als u het huis van uw dromen gevonden heeft en tot aankoop wil overgaan.
 
Wij kunnen alleen uw belangen behartigen indien de woning niet bij ons in de verkoop staat; onze aandacht gaat bij de aanschaf van een woning uitsluitend uit naar de kopende partij.
 
Terwijl u in gedachten uw nieuwe woning al aan het inrichten bent, wordt u geconfronteerd met een aantal belangrijke vragen:
 
Hoe reëel is de vraagprijs?
Waar moet u op letten bij een bezichtiging?
Hoe haalt u het maximale uit de onderhandelingen?
Wie houdt de kleine lettertjes in de koopovereenkomst in het vizier?
 
Jarenlange ervaring stelt Cees Kole Makelaars - Taxateurs in staat het aankooptraject perfect en van A tot Z te begeleiden, met oog voor zelfs het kleinste detail. Dat voorkomt onnodige kosten en, ook heel belangrijk, veel stress.NVM-voorzitter Ger Hukker, legt uit wat er zo belangrijk is aan het inschakelen van een aankoopmakelaar die voor uw belangen op komt.